کفپوش آشپزخانه
کفپوش آشپزخانه بصورت تمام وقت در محیطی با رطوبت بالا، نوسان دمای بسیار زیاد و فشار بالا قرار داشته و قاعدتا مجبور به پایداری و مقاومت در برابر خوردگی و آسیب های جدی میباشد. روغن، غلات و سبزیجات، خون و چربی حیوانات، محصولات لبنی و شکر همگی حاوی اسید هایی میباشند که میتواند باعث آسیب پذیری و خوردگی کف گردد. برخی مواد غذایی، آشامیدنی ها، شوینده های قوی شیمیایی و مواد ضدعفونی کننده حاوی حلالهای صنعتی، عوامل دیگری هستند که کفپوش آشپزخانه را در معرض نمک ها و ترکیبات قلیایی با غلظت بالا قرار می دهند. همچنین در معرض برخورد های سخت فیزیکی ناشی از بارگیری سنگین، تررد لیفتراک ها، گاریهای چرخ دار استیل و دیگر گاریهای سنگین که بر روی کف کشیده می شوند نیز می باشند. نهایتا کفپوش آشپزخانه باید قابلیت محافظت حد اکثری از سطوح در شرایط مختلف محیط را دارا باشند.