کفپوش صنایع غذایی و آشامیدنی

کفپوش اپوکسی اکسون

کفپوش صنایع غذایی و آشامیدنی

با توجه به ظرفیت بالای تولید در صنایع غذایی و آشامیدنی زمانی که به کفپوش تاسیسات می رسیم با دسته ای از چالش های منحصر به فرد خود مواجه خواهیم شد. در محیطی با رطوبت دائمی، نوسان دمای بسیار زیاد و فشار بالا، کفپوش صنایع غذایی و آشامیدنی مجبور به پایداری و مقاومت در برابر خوردگی و آسیب های جدی میباشد. روغن غلات و سبزیجات، خون و چربی حیوانات، محصولات لبنی و شکر همگی حاوی اسید هایی میباشند که میتواند باعث آسیب پذیری و خوردگی کف گردد. برخی مواد غذایی و آشامیدنی، شوینده های قوی شیمیایی و مواد ضدعفونی کننده حاوی حلالهای صنعتی، عوامل دیگری هستند که کفپوش صنایع غذایی و آشامیدنی را در معرض نمک ها و ترکیبات قلیایی با غلظت بالا قرار می دهند. همچنین در معرض برخورد های سخت فیزیکی ناشی از بارگیری سنگین، تررد لیفتراک ها، گاری های چرخ دار استیل و دیگر گاریهای سنگین که بر روی کف کشیده می شوند نیز می باشند. نهایت امر کفپوش صنایع غذایی و آشامیدنی باید قابلیت محافظت حد اکثری از سطوح در شرایط مختلف محیط را دارا باشند.

کفپوش صنایع غذایی و آشامیدنی

کفپوش سالن تولید

کفپوش صنایع غذایی و آشامیدنی

کفپوش کارخانه لبنی

کفپوش صنایع غذایی و آشامیدنی

کفپوش کارخانه آب میوه و نوشابه سازی

www.axaco.ir-کفپوش اپوکسی و پلی یورتان صنایع غذائی-پروتئین و محصولات دریائی_Copy3

کفپوش کارخانه پروتئینی

کفپوش صنایع غذایی و آشامیدنی

کفپوش سردخانه صنعتی

کفپوش صنایع غذایی و آشامیدنی

کفپوش تولیدی نان , کیک و شیرینی